Godt Naboskap er en webtjeneste som giver mulighed for direkte kommunikation med naboer efter formel nabovarsling og byggetilladelse.

Løsningen giver bygherrer mulighed for at tjekke om kommunikationen når frem og gør det let for naboer at tage kontakt. Systemet leverer naboinformation omkring 50 % hurtigere end sammenlignelige hjemmesider.

Godt Naboskap er et initiativ av Akotek AS (org. nr 916 777 078) og er siden opstarten i februar 2016 drevet af Anders Kleivenes Orset.

Selskabet assisterer byggeprojekter i hele Norge med nabokommunikation og har kunder som Skanska Norge, Lørenskog kommune, Vestby kommune, Aspelin Ramm og Control.

Anders Orset arbejdede frem til 2016 i kommunikationsafdelingen i Skanska Norge før han stoppede for at afslutte en bachelorgrad i programmering og netværk ved Universitetet i Oslo og arbejde som konsulent i Bouvet. Han har erfaring fra kommunikationsafdelingen i Statsbygg, uddannelse og erfaring som journalist og har skrevet speciale i statskundskab om Husbanken. Anders har arbejdet fuldtid med Akotek og Godt Naboskap siden september 2018. Se gerne Anders Orsets profiler på Linkedin og Github.

Linkedin

Github